Højerup Borgerforening
 
Om borgerforeningenOm_borgerforeningen.html
NyhederNyheder/Nyheder.html
LokalhistorieLokalhistorie.html
ArbejdsgrupperArbejdsgrupper.html
FacebookFacebook.html
Det sker i HøjerupDet_sker_i_Hjerup.html
LinksLinks.html
GalleriGalleri.html

Velkommen til Højerup - Sagnet siger, at hver julenat rykker Højerup gamle kirke et hanefjed ind i land, for at undslippe havet...

HØJERUPLUND BESØGSOMRÅDE
Opdateret 27. november 2019Nyheder/Optegnelser/2019/11/27_ORIENTERING_TIL_HJERUPPER_OM_KB_AF_AREAL_TIL_P-PLADS_mv_2.html
Opfølgning på generalforsamling i Selskabet Højeruplund

Repræsentanter fra Højerup Borgerforenings bestyrelse deltog på generalforsamlingen i selskabet tirsdag den 19. september 2019.

På mødet var godkendelse af køb af et areal langs med Højerup Bygade om mod museet (se tidligere opslag). Vi var interesserede i, at beslutning om køb skulle udskydes. Flere medlemmerne fra bestyrelsen fremførte hver især vores ønsker som højeruppere om, hvorfor det var væsentligt at udskyde beslutningen. 

Årsagen til vores ønske om udskydelse skyldes, at vi ikke syntes, at vi og selskabets øvrige medlemmer har fået nok information om planer for arealets anvendelse samt muligheder for at reducere gener for nærmeste naboer, inden beslutningen skulle tages. Vi finder, at en dialog om behov og anvendelse af arealer med os inden et køb ville have været konstruktivt.

Desværre var et flertal på generalforsamlingen ikke enige med os i Højerup. Det blev besluttet, at Selskabet skal gå videre med at afslutte handlen om køb af arealet.

Afslutningsvis vil vi dog fremhæve, at Borgerforeningen har aftalt at mødes med Selskabet for at tale om adgangsforhold og fremtidige planer for anvendelse af Selskabets arealer. Vi ser meget frem til et kommende samarbejde.

Læs mere her....Nyheder/Optegnelser/2019/11/27_ORIENTERING_TIL_HJERUPPER_OM_KB_AF_AREAL_TIL_P-PLADS_mv_2.html
NÆRBOKS I HØJERUP
Opdateret 23. december 2019Nyheder/Optegnelser/2019/12/23_Nrboksen_er_nu_opsat_i_Hjerup.html
Pakkeboksen, også kaldet nærboksen, er nu opsat i Højerup. Læs mere.....

Nyheder/Optegnelser/2019/12/23_Nrboksen_er_nu_opsat_i_Hjerup.html