Højerup BorgerforeningVelkommen.html
 
Om borgerforeningenOm_borgerforeningen.html
NyhederNyheder/Nyheder.html
LokalhistorieLokalhistorie.html
ArbejdsgrupperArbejdsgrupper.html
FacebookFacebook.html
Det sker i HøjerupDet_sker_i_Hjerup.html
LinksLinks.html
GalleriGalleri.html

Lokalplan

Lokalplansgruppen består af følgende personer:Lokalplan for Højerup

Der har været dialog mellem Højerup borgerforening og Stevns Kommune siden 2002, hvor en borgermøde på traktørstedet i Højeruplund skulle være startskuddet til den positive dialog mellem myndigheder og borgere. På dette møde fremkom der masser af gode intensioner, og borgerne i Højerup udviste stor interesse for at have en positiv indflydelse på den lokalplan der fremover skulle sætte rammerne for byens udvikling. Mange år er gået siden da, men Højerup borgerforening arbejder ufortrødent videre med den positive dialog.
Trafik


Lokalplansgruppen under Højerup Borgerforening har været i en positiv og konstruktiv dialog med kommunen, omkring løsning af nogle af de trafikale udfordringer vi står med i byen i forbindelse med det stigende antal besøgende.Lokalplansgruppen har i efteråret 2014 gennemført en spørgeskemaundersøgelse om borgerenes syn på trafikforholdene og trafikgenerne i byen. Læs om resultaterne her:


Analyse af spørgeskema vedr. besøgscenter_trafik_241014.pdfLæs vores sidste nyhedsbrev og de løsninger der er fremkommet her :  


NYHEDSBREV_august 2015_ver2.pdf (0,6 mb)

Beøgscenter Stevns Klint


Stevns kommune arbejder på at etablere et nyt besøgscenter i Boesdal. Neden for er links til ansøgninger om dispensation:


Ansøgning_strandbesk__hoej_boesdal.pdf (11,6 b)


Dispensation_strandbesk__hoej_boesdal.pdf (1,3 mb)Lokalplansgruppen har baseret på et borgermøde i januar 2017 fremsendt denne skrivelse til kommunen om byens forslag til besøgscenterfaciliteter i Højerup. Læs mere her:


Kommentarer_til Kommunen_20170114_2-1.pdf
Lokalplan - tidligere lokalplansdokumenter


Lokalplansforslag Højerup 2002.pdf


Lokalplan_nr._70_hoej-lokpl-ver4a.pdf.pdf

Retur til forsidenVelkommen.html